Witch Club Fans
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Witch Club Fans

Welcome!

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiÎnregistrareConectare

salut , sunt alexa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
alexa
invatacel
invatacel
alexa

Numarul mesajelor : 1
Varsta : 27
Localizare : bucuresti
Puncte vrajitoresti :
salut , sunt alexa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Left_bar_bleue20 / 10020 / 100salut , sunt alexa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Right_bar_bleue

Data de inscriere : 25/03/2008

salut , sunt alexa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty
MesajSubiect: salut , sunt alexa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   salut , sunt alexa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeMar Mar 25, 2008 7:03 pm

sunt noua pe acest site , imi place foarte mult ! favorita mea din witch este salut , sunt alexa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 408277 !!!! am 11 ani ... sunt clasa a 4 -a . locuiesc in bucuresti si sunt prietena cu administratorul.... sper sa imi fac cati mai multi prieteni pe acest site , ma bucur ca vam intalnit !!!
salut , sunt alexa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 607517
La revedere tuturor! salut! salut! salut! salut! salut! salut!
Sus In jos
admin
regina gardienelor
regina gardienelor
admin

Numarul mesajelor : 249
Varsta : 28
Localizare : bucuresti
Puncte vrajitoresti :
salut , sunt alexa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100salut , sunt alexa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Right_bar_bleue

Data de inscriere : 04/01/2008

Foaie de personaj
Batalia Witch!:
salut , sunt alexa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Left_bar_bleue100/100salut , sunt alexa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty_bar_bleue  (100/100)

salut , sunt alexa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty
MesajSubiect: Re: salut , sunt alexa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   salut , sunt alexa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeMier Mar 26, 2008 9:18 pm

Bine ai venit pe site-ul witch !!! iti doresc multa distractie si sper sa iti faci cati mai multi prieteni !!! exploreaza forumurile , galeria si celelalte lucruri , dak ai nelamuriri intra in FAQ , acolo ai raspunsuri la foarte multe intrebari !!!!!!
iti mai urez inca o data bine ai venit !!!salut!
Sus In jos
https://witchclubfans.forumgratuit.ro

salut , sunt alexa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Buna,sunt Teodora
» Buna eu sunt noua pe aici!!!!
» Salut!!
» Salut^^
» Spanzuratoarea